matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
f.wykładnicza
Wioolaa:
Zbiór A jest zbiorem wartości funkcji f(x)=(
4
9
)
x
Zatem a. A= (0;∞) b. A=(0;1) c.A=(
2
3
; ∞) d. (
4
9
;∞)
24 mar 20:40
irena_1:
A.
24 mar 21:20