matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
paulina:
log
9
144 − log
9
16 + 3log
9
27 =
24 mar 19:44
Saizou :
144
1
log
9
(
)+3log
9
27=log
9
9+3*2log
9
3=1+6log
9
3=1+6*
=1+3=4
16
2
24 mar 19:48
Ajtek:
Cześć
Saizou
. Chyba gafę walnąłeś, albo ja zmeczony jestem: 3log
9
27≠6log
9
3
24 mar 20:02