Układy równań
Kasiula: Rozwiąż układ równań: y – 1/x2 = 0
x2 + y = 4
4 wrz 21:27
anmario:
{y−1/x2=0 { y=1/x2
{ ⇒ { ⇒ x2+1/x2=4 ⇒x4+1=4x2 ⇒x4−4x2+1=0
{x2+y=4 {x2+y=4
i mam nadzieję, że dalej już pójdzie
4 wrz 23:00
anmario:
Koszmarne wyniki wychodzą, na pewno przepisałaś poprawnie?
4 wrz 23:02
Eta:
Też mi "koszmarne" wychodziły, więc odpuściłam to zadanie.
PS: Witaj
anmario , tak bardzo brakowało nam Ciebie ( tzn. mnie i Basi)
Uwielbiałyśmy Twoje świetne humorystyczne komentarze.

Co się działo ,że tak długo Cię tutaj nie było?
4 wrz 23:12
anmario:
Witaj Eta

Ja już gdzieś przywitałem się z Wami wszystkimi dzisiaj, ale nie pamiętam już pod
czyim zadaniem

Już kiedyś pisałem jak to ze mną jest

Nosi mnie, ale zawsze wracam do miejsc, w których
kiedyś dobrze się czułem
5 wrz 00:01
Eta:
5 wrz 00:12