matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
potega
ola:
√
5
√
5
√
5
1 pierwiastek laczy sie z drugim i tzecim...
24 mar 18:10
irena_1:
(5*(5*5
1
2
)
1
2
)
1
2
=(5*(5
3
2
)
1
2
)
1
2
= = (5*5
3
4
)
1
2
=(5
7
4
)
1
2
=5
7
8
24 mar 18:14
ola:
dziekuje
24 mar 18:16