POMOCY !!!
ania: oblicz obwód:
a)prostokąta o bokach 5 i 7√2
b)kwadratu o boku 8√3
c)trójkąta równobocznego o boku 2+√7
24 mar 17:23
krystek: aniu? narysuj zaznacz i oblicz!
24 mar 17:41
ania: heh łatwo powiedzieć PROSZĘ POMÓŻCIE MI
24 mar 17:48
ania: heh łatwo powiedzieć PROSZĘ POMÓŻCIE MI
24 mar 17:48
ania: PROSZĘ

!
24 mar 17:54
Bartek jestę: przecież to jest najłatwiejsze na świecie

narysuj to sobie i pododawaj i tyle, cała
filozofia
24 mar 17:58
Ania ;D: a) 2*5+2*7√2=10+14√2
b)4*8√3=32√3
c)3*(2+√7)=6+3√7
24 mar 18:36
ania: dziaa
24 mar 20:54