analityczna
logarytm: Dany jest odcinek AB o końcach A(−3,1) i B(3,7). Punkt C dzieli odcinek AB w stosunku AC:Cb=1:2
wyznacz wspól.C
24 mar 12:12
krystek:

I teraz WektorAC→=3*CB→
24 mar 12:16
Eta:
?
24 mar 12:19
logarytm: wyszło że x=3 a y=5 a w odpowiedziach jest (−1,3)
24 mar 12:19
Eta:
→ →
AC= 2*CB
24 mar 12:20
Eta:
Echh ,źle wpisałam
→ →
CB= 2*AC
24 mar 12:22
logarytm: Wyszło (1,5) może w odpowiedziach jest błąd dzięki
24 mar 12:23
logarytm: o tak teraz dobrze stokrotne dzięki, dzięki tym kilku obliczeniom zrozumiałam o co chodzi
24 mar 12:24
Eta:
24 mar 12:25
krystek: A ja chyba jak Biskup G−−− po wódce byłam , słuchać i pisać nie można.
24 mar 12:25
krystek: Przepraszam zainteresowana . Eto dobrze,że czuwasz!
24 mar 12:27
Eta:
24 mar 12:27
Krzysiek : Krystek . Ale jest jedna roznica miedzy Wami. Ty przeprosisz a on nie .
24 mar 13:25