matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
wiola1000:
4m
4m
(m+1−
)*(m−1+
)
m+1
m−1
23 mar 22:24
Licealista_Theosh:
a
2
−b
2
23 mar 22:30
krystek:
m+1)
2
−4m
(m−1)
2
+4
(
)(
=
m+1
m−1
23 mar 22:55
krystek:
(m−1)
2
(m+1)
2
=(
*
=(m−1)(m+1)=m
2
−1
m+1
m−1
23 mar 23:03