matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
liczba jest równa
kasia:
(8)
−
1*16
4
=
23 mar 21:13
kasia:
(8)−
1
*16
4
=
23 mar 21:15
dero2005:
8
−1
*16
4
= (2
3
)
−1
*(2
4
)
4
= 2
−3
*2
16
= 2
−3+16
= 2
13
23 mar 21:19
dupek:
(2
3
)
−1 *( 2
4
)
4
= 2
−
3 * 2
1
6 = 2
1
3
23 mar 21:23
kasia:
3
1
50=
23 mar 21:23