matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
liczba jest równa
kasia:
7
2
5*49
5
0=
23 mar 20:59
irena_1:
7
25
*49
50
=7
25
*(7
2
)
50
=7
25
*7
100
=7
125
23 mar 21:00
Ajtek:
Tak to ma byc: 7
25
*49
50
=
23 mar 21:01
kasia:
x=63
2
*(u(1)(3))
4
23 mar 21:08