matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Sprawdź funkcje potęgową
Paweł:
f(x) = x
p
P = −1 P = −2 P = −3
1
P =
2
1
P =
3
http://imageshack.us/photo/my-images/844/f30be01819082fd05e3ea3b.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/27/de6d6d17b650e9fcb69b8c1.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/685/c9fe781d87e6fe54d1467ab.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/855/564109d380d4e646722157f.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/441/6ae4f952b959036486378bf.jpg/
23 mar 20:01