matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
trygonometria
Magdalena:
dlaczego to nie ma roziwązania sinx*ctgx+cosx=2 moje roz.: sinx* cosx/sinx+cosx=2 czylo cosx+cosx=2 2cosx=2 czyli cosx=1 proszę o pomoc?
23 mar 18:06
Artur_z_miasta_Neptuna:
a założenie ... sinx ≠ 0
23 mar 18:11