Ile wynosi x??
Aneta: Jeśli log2(log2 do x)=1
23 mar 17:51
krystek: log2(log2x)=1 ?
23 mar 17:53
Aneta: tak

jeśli mógłbyś mi pomóc byłabym Ci bardzo wdzięczna
23 mar 17:54
krystek: 101=2*log2x
5=log2x
105=2x
x=log2105 z def log korzystamy
23 mar 17:58
Aneta: hm...według podręcznika x powinien wynieść 4...chodzi mi o to w jaki sposób można do tego
dojść... jednakże dziękuję
23 mar 18:05
jikA:
Aneta jeżeli chce się poprawnego wyniku to najpierw trzeba to dobrze i dokładnie
przepisać.
D = (0 ; ∞)
log2(log2x) = 1
log2x = 21
x = 22
x = 4.
23 mar 18:10
Aneta: Dziękuję slicznie
23 mar 18:35