matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz objetosc czworoscianu foremnego
sellinka:
Oblicz objetosc czworoscianu foremnego o krawedzi dlugosci 6
23 mar 14:22
Krzysiek :
http://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=czworo%C5%9Bcian%20foremny%20obj%C4%99to%C5%9B%C4%87&source=web&cd=1&cad=rja&ved=0CCsQFjAA&url=http%3A%2F%2Fmatematyka.pisz.pl%2Fstrona%2F992.html&ei=s8xNUY6XEKjw4QSWuoDwBg&usg=AFQjCNHtoIWsBytZ2FrTnFPKWgAoqTeG1g
23 mar 16:40