matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wykonaj działania
Farwir:
wykonaj działania (2x
2
+3x)(3x−2) − 2(x
4
−2x
3
+4x
2
−7)=
23 mar 11:06
lolo:
6x
3
− 4x
2
+ 9x
2
− 6x − 2x
4
+ 4x
3
− 8x
2
+ 14 = = −2x
4
+ 10
3
−3x
2
− 6x + 14
23 mar 19:26