matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
całka z tangensa?
asdf:
∫ tgxdx
22 mar 19:57
jikA:
f'(x)
Podstaw za coś albo wykorzystaj wzór ∫
dx = ln|f(x)| + C.
f(x)
22 mar 19:58
huehuehue:
sinx
∫tgxdx= ∫
dx= −ln|cosx|+C skorzystalem ze wzoru ktory polecil jikA
cosx
22 mar 20:08