matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Jak policzyc całkę?
awsdre:
∫2X/4x
2
+1
22 mar 15:36
asdf:
t = 4x
2
dt
dx =
8x
chyba
22 mar 15:42
asdf:
t= 4x
2
+1
22 mar 15:44
Mila:
To drugie.(15:44)
22 mar 16:30