matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Dwa wykresy funkcji potrzebne
MCN:
Podaj wykres funkcji: f(x)=max(2x,x
2
) f(x)=min(−x+3,5)
21 mar 19:25
Krzysiek:
http://www.wolframalpha.com/input/?t=crmtb01&f=ob&i=y%3Dmax(2x%2Cx%5E2)
21 mar 19:56