matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
doprowadź wyrażenie u{3p{2} * p3{4}}{2} do postaci 3p6{2}
lena:
doprowadź wyrażenie
3
√
2
*
3
√
4
2
do postaci 3
6
√
2
21 mar 18:01
huehuehue:
3
2
7
6
...=
(2
1
2
+
2
3
)=3*
=3
6
√
2
2
2
21 mar 18:14
lena:
wielkie dzięki
21 mar 18:26