matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiąż układ równań
daam:
rozwiąż układ równań:
⎧
|x+y|=1
⎩
|x|=|y|=1
proszę mi napisać od czego mam zacząć, bo nie chcę rozwiązania na tacy
20 mar 22:33
daam:
tam powinno być : |x|+|y|=1
20 mar 22:34
daam:
spoko dzieki
20 mar 23:21