| 1−√sin2a | √cos2a | 1−|sina| | |cosa| | |||||
L= | + | = | + | = | ||||
| cosa | 1−sina | cosa | 1−sina |
| 1+sina | cosa | 1−sin2a+cos2a | ||||
= | + | = | = | |||
| cosa | 1−sina | cosa(1−sina) |
| 2cos2a | 2cosa | |||
= | = | = P | ||
| cosa(1−sina) | 1−sina |
| pcos2α | 1−(−sinα) | cosα | ||||
zatem Lewa strona=U{1−√sin2α{cosα}+ | = | + | = | |||
| 1−sinα | cosα | 1−sinα |
| (1+sinα)(1−sinα)+cos2α | 1−sin2α+cosα | |||
= | = | = | ||
| cosα(1−sinα) | cosα(1−sinα) |
| 2cos2α | 2cosα | |||
= | = | =Prawa strona | ||
| cosα(1−sinα) | 1−sinα |