:)
Jestem Arek władca szparek: Powierzchnia boczna stozka po rozwinieciu na płaszczyźnie jest połkolem. Wynika stad ze miara
kata α miedzy tworzaca stozka a płaszczyzna podstawy spelnia warunek
A. α=30 stopni B. α= 45 stopni C.α=60 stopni D.30 stopni<α<45 stopni
19 mar 21:19
Kasia: ej no pomoże ktos ? nazwajest dla smiechu wiec prosze nie brac tego pod uwage
19 mar 21:26
dero2005:
α = 60
o
19 mar 21:36
Kasia: dziekuje bardzo
19 mar 21:40
Mateusz:
Widze ze wszyscy ulegają modzie tak jak Pani Ania w sejmie
19 mar 21:44
Kasia: Ej no tamto bylo dla zrzutu
19 mar 21:46
Mateusz:
No chyba ze tak
19 mar 21:47