matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
a
Kwasim:
Podaj równanie prostej prostopadłej do 3x−y+2=0 i przechodzącej przez punkt B(−1,3)
2 wrz 19:18
tim:
Przedstaw równanie prostej w postaci: y = ...
2 wrz 19:20
Kwasim:
y=3x+2
2 wrz 19:21
kasia:
https://matematykaszkolna.pl/strona/45.html
na tej stronie masz przykład wszystko jasno i przejrzyście wyjaśnione
2 wrz 19:23
Eta:
teraz kliknij tu
../strona/46
2 wrz 19:24
kasia:
https://matematykaszkolna.pl/strona/46.html
tzn na tej stronie na tej drugiej co podalam masz rownolegle
2 wrz 19:25