matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Logarytmy
Kate:
log
1
2
3 − 2log
1
2
1/2 wynosi...
19 mar 15:04
huehuehue:
1
19 mar 15:06
Kaja:
log
12
3−log
12
(
1
2
)
2
=log
12
3−log
12
1
4
=log
12
(3:
1
4
)=log
12
{12}=1
19 mar 15:06
Kate:
Dzięki wielkie
19 mar 15:16