.
asdf: Rozwiąż równanie:
x(5−9/2)
2 = x(4 − 9/2)
2
18 mar 23:05
ICSP: Nie potrafisz tego rozwiązać
18 mar 23:09
jikA:
To zadanie dla kogoś czy żartujesz?
18 mar 23:11
pigor: ... , może np. tak :
... ⇔ x0,5
2=x(−0,5)
2 ⇔ x*0=0 ⇔
x∊R . ...
18 mar 23:12
asdf: taka ciekawostka
18 mar 23:22
asdf: A teraz poważnie..tego nie moge zrobić

Babcia i dziadek razem mieli 144 lata. Dziadek ma dwa razy tyle le babcia miała wtedy, kiedy
dziadek miał tyle ile babcia ma teraz. Ile lat ma babcia, a ile dziadek?
18 mar 23:38
ICSP: tak trudno podzielić na 3
18 mar 23:40
asdf: a no trudno

dzieki
18 mar 23:41