matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
trygonometria
kobe:
rozwiaz rownanie tgx/2= pierwiastek z 3
18 mar 22:18
kobe:
up
18 mar 22:22
krystek:
x
tg
=
√
3
popatrz na tabelkę wartości
2
x
tg
=tg60
2
x
=60+k*180 /*2
2
x=...
18 mar 22:30