matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ciagi
kama:
Wykaz, ze jezeli w ciagu arytmetycznym S
n
= n
2
p i S
k
= k
2
p , gdzie p∊N i n≠k, to S
p
= p
3
z gory dziekuje
18 mar 21:10
kama:
18 mar 21:24
kama:
pomoze mi ktos ? proszeee
18 mar 21:43