matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Dana jest funkcja określona wzorem f(x)= log 1/9 x.
kaja:
Dana jest funkcja określona wzorem f(x)= log 1/9 x. Wyznacz argument dla którego wartość funkcji jest równa [ − 3/2 ] Proszę o pomoc
18 mar 17:55
j:
β
13 lis 08:33
krystek:
1
(
)
−3/2
=x i wylicz
9
13 lis 09:27