matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rrrr
....:
Pokaż, że jeśli P(A) = 13 , P(B) = 14, to 14< P(A u B) ≤ 712 i P(A n B) ≤ 14
17 mar 22:16
Aga1.:
Zawsze 0≤P(A)≤1 Zapisy są bez sensu. Nie może być P(A)=
13
17 mar 22:23