matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zad
Aga:
W trapezie prostokatnym ABCD kat ABC jets prosty. Oblicz obwód jeśli AD= 4 CD =5 BC=7
17 mar 15:58
Aga:
prosze o pomoc
17 mar 16:00
Aga:
?
17 mar 16:13
Eta:
Pewnie miało być: kąt A
D
C jest prosty
17 mar 16:38