matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
do sprawdzenia tylko
Paula:
naszkicuj wykres funkcji spelniajacy warunki: D= <−4,−1) ∪ <4 ,+
∞
) zw= y=<−2,5) miejsce zerowe −3 f.rosnie <−4,−1) f.maleje <4,+
∞
)
17 mar 15:32
krystek:
ok tylko puste kółko dla x=4 ponieważ zbiór wartości <−2,
5
)
17 mar 15:35