matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
funkcja kwadratowa
matma:
Oblicz f(−3). f(x)=x
2
−2x−1
17 mar 13:11
Licealista:
(−3)
2
−2*(−3)−1=...
17 mar 13:11
Kaja:
f(−3)=(−3)
2
−2*(−3)−1=9+6−1=14
17 mar 13:12
matma:
dzięki
17 mar 13:23