Dana jest funkcja f:{1,2,3,4} → R określona wzorem f(x)=x+1. Podaj okreslenie te
Paula: Dana jest funkcja f:{1,2,3,4} → R określona wzorem f(x)=x+1. Podaj okreslenie tej funkcji za
pomoca:
a)grafu
b)tabeli
c)opisu slownego
d)wykresu
17 mar 12:00
krystek:
17 mar 12:05
Paula: i co trzeba dalej?
17 mar 12:08
krystek: Zrobiłam Tobie ostatni podpunkt ,Ty zrób pozostałe
17 mar 12:14
Paula: ok....dzięki...
17 mar 12:16
wnkxx: Hej, macie może podpunkt C będę wdzięczna
19 maj 23:01
a7: opis słowny: funkcja ta liczbie 1 przypisuje liczbę 2 liczbie 3 liczbę 3 liczbie 3 liczbę 4 i
liczbie 4 liczbę 5
19 maj 23:06
a7: ?
19 maj 23:07
Mila:

a) graf
c) Każdej liczbie ze zbioru X={1,2,3,4} przyporządkowano liczbę o jeden większą.
20 maj 21:59