matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
prosze o pomoc
marek11:
zad1 2 do 20 razy 8 do 40 razy pierwiastek z dwóch
17 mar 11:56
krystek:
Zapisz poprawnie
!
17 mar 11:56
Kaja:
2
20
*8
40
*
√
2
=2
20
*(2
3
)
40
*2
1
2
=2
20
*2
120
*2
1
2
=2
140
1
2
17 mar 12:02