matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
obliczanie wyrażeń z pierwiastkami
maks:
2/3 √27 − 0,5 √108 + 3/4 √48 − 0,8 √75 =
?
16 mar 22:36
maks:
jak to ugryźć?
16 mar 22:39
krystek:
√
27
=
√
9*3
=...
√
108
=
√
36*3
=..
√
75
=
√
75*3
=..
16 mar 22:40