matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
obliczenie wyrażenia z pierwiastkami
maks:
3√54 : 3√2 − 3√1/64 =
16 mar 22:28
bezendu:
3
√
54
1
9
√
6
3
3
√
2
(3
√
3
)
3
−3
√
=
−
=
−
=
3
√
2
64
3
√
2
8
3
√
2
8
3
−3+24
√
3
=3
√
3
−
.......=
8
8
16 mar 22:39