zad wazne
k: zad1 miejscami zerowymi funkcji kwadratowej f są liczby naturalne ktorych suma jest rowna 8 a
roznica 6 zbiorem wartosci funkcji f jest przedzil <−3, ∞)wyznacz wzor funkcji f i zapisz go w
postaci kanonicznej
zad2w okrag wpisano trojkat rownoramienny ABC o podstawie AB dlugosci 6cm i kacie miedzy
ramionami o mierze 45 oblicz pole trojkata ABC
zad 3 dany jest wieszcholek A=(−4,3) B=(4,−1) trojkata ABC prosta l o rownaniu y=x+7 jest osia
symetri tego trojkata wyznacz wspolrzedne wierzcholka C
16 mar 20:20
k: pomocy
17 mar 11:04
k: czy moze ktos pomoc

?
18 mar 18:29