matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wynik działania
kaśka94:
3
1
Oblicz
+
=
2
√
3
2
16 mar 19:19
Bogdan:
3
3
√
3
=
√
3
⇒
=
√
3
2
√
3
2
16 mar 19:24
Eta:
1
(
√
3
+1)
2
16 mar 19:25
kaśka94:
√
3
+1
Poprawnym wynikiem powinno być
tylko jak do tego dojść?
2
16 mar 19:28
Eta:
1
√
3
+1
Jaki to problem :
(
√
3
+1)=
2
2
16 mar 19:45
Eta:
1
"coś"
*"coś" =
2
2
16 mar 19:46