| α | ||
A) l = | *2πr | |
| 360 |
| α | ||
P = | *πr2 | |
| 360 |
| 360P | ||
r = √ | ||
| απ |
| α | ||
l = | 2πr | |
| 360 |
| 360l | ||
r = | ||
| 2πα |
| α | ||
P = | πr2 | |
| 360 |
| 360l | ||
α = | ||
| 2πr |
| α | ||
P = | πr2 | |
| 360 |
| α | 30 | 120 | 1 | |||||
l = | *2πr = | *2π*2 = | π = | π | ||||
| 360 | 360 | 360 | 3 |
| α | 30 | 120 | 1 | |||||
P = | πr2 = | *π*22 = | π = | π | ||||
| 360 | 360 | 360 | 3 |
| 360*P | ||
r = √ | = √U{360*24π}{18π} = √480 = 4√30 | |
| π*α |
| α | 18 | 4 | 2 | |||||
l = | *2πr = | *2π*4√30 = | √30π = | π√30 | ||||
| 360 | 360 | 10 | 5 |
| 360l | 360*36π | |||
r = | = | = 432 | ||
| 2πα | 2π*15 |
| α | 15 | |||
P = | *πr2 = | *π*4322 = 7776π | ||
| 360 | 360 |
| 360l | 360*9 | 9 | ||||
α = | = | = | ||||
| 2πr | 2*π*180 | π |
| α | 9 | |||
P = | πr2 = | *π*1802 = 810 | ||
| 360 | π*360 |