matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz silnie mozecie to mi napiszcie odp
sysia:
107! * 27! TO W LICZNIKU a w mnianowniku 108!* 25!
16 mar 19:09
Beti:
107!*27!
107!*25!*26*27
26*27
26
13
=
=
=
=
108!*25!
107!*108*25!
108
4
2
16 mar 19:14