matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
proszę o wyjeśnienie rozwiązania
jarek:
http://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0CC0QFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.scholaris.pl%2Ffrontend%2C24%2CYTI1L2IxMS9jMTAvNTYxMzEvemFnYWRraV9sb2dpY3puZS5wcHQ_%2C%2C%2C.html&ei=EhpCUYWBH8XGtAaS_oCABw&usg=AFQjCNH9jbLYe5swgMhODnFo5Orb5Rgtgg&sig2=mw4jgB9iEi181u1P5T5NYA&bvm=bv.43287494,d.Yms
proszę o wyjeśnienie rozwiązania
16 mar 09:56