matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
uzupełnij
jola:
Trójkąt: proszę o sprawdzenie czy dobrze obliczyłam: a=5 b=12 c=13 R=6,5 r=2 P=30 a=6 b=8 c=10 R=5 r=2 P=24 a=24 b=7 c=25 R=12,5 r=3 P=84
16 mar 09:20