Pilne
Ada: 2)Kierowca przejechał 240/km/h ze stałą prędkością w pewnym czasie . Gdyby jechał o 8km/h
mniej czas przejazdu tej trasy wydłużyłby się o 1h z jaka prędkością jechał kierowca?
Prosze o rozwiązanie , nie rozumiem tego..
16 mar 00:04
Anka: po polnocy juz, spac a nie przejmowac sie matma
16 mar 00:07
Anka: dobra zrobie ci to
16 mar 00:07
Ada: Oj tam oj tam

I Dziękuje
16 mar 00:09
Anka:
s=240
v=
240t
v−8=
240t+1
i układ równań
16 mar 00:09
dawid: zła treść.
16 mar 00:17
Anka: tam jej chyba chodzilo o 240 km a nie km/h.
16 mar 00:18
dawid: no
16 mar 00:19
Ada: Oj tam każdy może się pomylić
16 mar 00:20
baca:
nie każdy
16 mar 01:12