Pomocyy:/ Pilne
Matematyka to nie dla mnie:
Kto pomoże mi dokończyć to zadanie?
| | 3n2 | | 5n | | 2 | | 5 | | 2 | |
lim n2 ( |
| + |
| − |
| ) = lim n2 (3+ |
| − |
| =? |
| | n2 | | n2 | | n2 | | n | | n2 | |
15 mar 19:03
Matematyka to nie dla mnie: polecenie jest oblicz granicę
15 mar 19:04
Mila: g=∞ dla n→∞
15 mar 19:04
Matematyka to nie dla mnie: I to jest zakończenie zadania?
15 mar 19:07
Artur_z_miasta_Neptuna:
tak ... to jest zakończenie zadania
15 mar 19:08
Artur_z_miasta_Neptuna:
a skoro matematyka to nie dla Ciebie ... to może trzeba było wybrac jakiś humanistyczny
kierunek
15 mar 19:09
Matematyka to nie dla mnie: 
Nie dało rady w ten sposób. Dzieki Mila za zakończenie zadania. Pozdrawiam.
15 mar 19:10