matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Proszę o pomoc. Bo czekam
Martyna 0:
Współczynnik kierunkowy prostej przechodzącej przez punkty (0;−4) i (3;0) jest równy A) −4/3 B) −3/4 C) 3/4 D) 4/3 Proszę o gotowe?
15 mar 18:31
irena_1:
−4−0
−4
4
a=
=
=
0−3
−3
3
D
15 mar 19:36