oblicz
NEMO: [8/3] oblicz
A−57
B−56
C−55
D−0
która odpowiedz jest prawidłowa
15 mar 17:29
Artur_z_miasta_Neptuna:
ale co masz obliczyć
15 mar 17:32
NEMO: TAK MAM ZAPISANE PYTANIE MAM OBLICZYĆ [8/3]
15 mar 17:34
Artur_z_miasta_Neptuna:
żadna z powyższych odpowiedzi
15 mar 17:39
Artur_z_miasta_Neptuna:
| | 8 | |
[ |
| ] = to jest część całkowita z liczby = 2 |
| | 3 | |
15 mar 17:39
belo: (83) chyba raczej o to chodzilo. NEMO masz po lewej stronie sciage jak sie pisze takie
rzeczy
18 mar 12:17
bella:
( 83 )= 8!3! * 5! = 5! *6*7*81*2*3*5!=7*8=56
18 mar 13:26
18 mar 13:33