pomocyyy
pomocyyyyyyyyyyyyyyyyyy: Zapisz sumę kwadratów oraz ilor sinusa i cosinusa tego samego kąta α gdy:
α=300
α=450
α=600
α=770
15 mar 14:42
pomocyyyyyyyyyyyyyyyyyy: zrobi to ktoś
15 mar 14:57
Artur_z_miasta_Neptuna:
a co Twoim zdaniem kryje się pod 'suma kwadratów oraz iloraz sinusa i cosinusa'
15 mar 15:00
pomocyyyyyyyyyyyyyyyyyy: + kwadratów
/ sinusa i cosinusa
i tak dalej drogi arturze nie wiem jak to robić − sorry jeżeli cię zmartwiłam
15 mar 15:04
pomocyyyyyyyyyyyyyyyyyy: pomóżcie
15 mar 15:27