matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz W(x) : V(x)
XXX:
Oblicz W(x) : V(x) dla W(x)=3x
5
−2x
4
+4x
3
−3x
2
+x−1 oraz V(x)=x
2
+1
14 mar 21:56
M:
4 sty 06:01
Jolanta:
To samo u Damiana ,podzielone pisemnie W(x):V(x)=3x
3
−2x
2
+x−2
5 sty 21:01