matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
krótkie proszę o pomoc
Joanna.:
Dana jest funkcja f(x)=2
x
. Jaki wzór ma funkcja h(x)=f(x−1)
13 mar 19:37
ICSP:
h(x) = 2
x−1
13 mar 19:38
Joanna.:
ok dzięki tak się zastanawiałam
13 mar 19:40