pomocy!
Ann: log62 * log618 + log623 = ? Pomocy!
13 mar 15:00
Ann: ktokolwiek wie jak to zrobić?
13 mar 15:03
Ann: :(
13 mar 15:10
Marta: Skąd wzięłaś to zadanie i czy na pewno dobrze przepisałaś ?
13 mar 15:15
VNE: log62 * log6(6*3) + log63 * log63 = log62 + log63 * log62 + log63 * log63 = log62 +
log63 = 1
13 mar 15:23
Ann: Dzięki, jesteś genialny/a!
13 mar 18:09
Ann: azckolwiek nie rozumiem jak z tego rozłożonego 18 na 6*3 przeszedłeś na te nowe logarytmy
13 mar 18:11
Ola: Srednia wieku trzydziestojednejosobowej zalogi statku jest rowna 23 lata srednia ta wzrosnie do
24 lat, jesli doliczymy wiek kapitana Zatem ile kapitan ma lat
13 mar 18:13
Sara: wczesniejsze rozwiazanie jest błedne.
log62*(log62+log63+log63)+log62 3= (log62+log63)2=log62=1
13 mar 18:18
Sara: ostatnie to log62 6=1
13 mar 18:19