matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Prosze o odp
Kasia:
1
1
1
liczby a=(
)
1
,5 * (
)
0
, b=(
√
2
)
−
8 , c = ( (
)
2
)
3
spelniaja warunek:
8
2
2
A) c<a<b B) a<c<b C) c<b<a D) b<c<a
13 mar 13:39
aniabb:
A
13 mar 13:42
Kasia:
dziekuje
13 mar 13:42